Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Wednesday, February 16

Bella Pierre'l külas

This post is about our BellaPierre representatives in Estonia - I went to a presentation last Friday. Products are good and sales was elegantly organized - not pushy at all. The gathered were all interested and eager and overall good ambient ruled. I liked it and will go again - seemed like a nice lot.


BellaPierre  basecamp asub aadressil Odra 15, kust siis meigikunstnikud tööl käivad. Iga veidi aja takka peetakse seal mineraalmeigikursusi ning teavitus toimub kas e-posti või Facebooki teel. Kuna ma olen FB "sõber" sain ka mina kutse :)

Üritus ise oli väga soe ja sõbralik, kuigi olin tund aega hilinenud, ei peetud seda pahaks ning pisteti klaas kihisevat kohe pihku. Kohale tulnud inimesed olid huvitatud ja aktiivsed ning ruumis valitses sõbralik elevus.

Toodete ja tehnikate tutvustused peeti peamiselt vene keeles ning nüüd tean ka mina, et "kistotška" on pintsel :). Bella Pierre pintslid on naturaalsetest karvadest ning pehmed - st et kvaliteet on väga hea. Hind on kahjuks ka vastav :S 30,36 eurot nii puudripintsel kui kabuki. Odavaimad on lauvärvi, laineri ja huulepintslid 15,98 euroga.

Üks konsultantidest oli kakskeelne nind kohapeal oli ka inimesi, kes eesti keelde tõlkisid - kui oli ikka kõva soov aru saada, siis oli selleks ka võimalused pakutud. Jutt oli sama mis alati: niiskelt peale kandes on lauvärv intensiivsem, põsepuna hügieenilisega segades saab huuleläike ja tumedat pigmenti aluskreemiga segades on tulemuseks kauapüsiv lainer. Konsultandid soovitavad korraga hankida heledama ning tumedama puudri, heledamat kasutada näo keskel ning tumedamat näo äärtes - põhimõtteliselt kontuurimine.

Kõik kohaletulnud said kaasa niisutava kreemi testri, mis mulle tundus pigem täissuurus. Pean häbiga tunnistama, et kuigi üritus toimus reede õhtul, pole ma siiani leidnud aega oma näppe (loe: spaatlit) kreemipurki pista. Teen selle kohta eraldi arvustuse, kui oeln kusagilt koostisosade loetelu kätte saanud.

Konsultandid ei näidanud üles pealetükkivust ning kogu müügitegevus oli elegantselt hoomamatu (ürituse lõpus sai tutvustatud tooteid kaasa osta :). See nõuab juba annet.

Toodete juurde!
Mineraalpuuder on hea asi. BellaPierre oma on ülipeene tekstuuriga ning tundub et poolmatt. Konsultandid kasutasid pealekandmiseks naturaalkarvaga pintsleid, kabukide asemel olid neil veidi väiksemad ja pikema varrega ümarad puudripintslid ja puudrit kanti peale üliõhukese kihina. Puudreid on nii pressituna kui puudrina, hämmastav on see, et  pressitud heledaim on heledam kui puuderjas versioon.

BellaPierrel on päris palju igasuguseid kreeme, primereid, toonikuid jms nahahooldusega seotud kaupa - olles emulsiooniga naha ära puhastanud ning seerumiga emulsioonijäägid eemaldanud, kanti mullegi mineraalpuuder näkku (PS! pintsel ajas karva :S). Jäi kenasti - nahk ei kippunud kokku tõmbama, mis tähendab, et emulsioon ja seerum niisutasid naha eelnevalt kenasti ära. Puuder jäi imekerge ja lähedalt vaadates kumasid nahapunetused läbi. Kaamera aga pettis kenasti ära: nägu on piltidel väga kena.

Piilusin ka vilgusegusid - ilusad toonid kuid minu kollektsioonis on sarnased juba enamjaolt kõik olemas.
Piltidel on (minu) vasakul põsel presspuuder ning paremal põsel sama toon lahtise puudrina. Pressitud on heledam ja kohalviibijate sõnul tundus loomulikum. Vasakul põsel kasutati päikesepuudrit toonis Pure Element (nähtamatu sädelusega, jäi väga loomulik)  ning paremal põsel põsepuna Desert Rose (liiga tume ja pruun).


naked face

lightest foundation 

and blushes
click to biggyfy

Kuna swatchid jäid tegemata (õhtune aeg ja loomulikku valgust pole) siis astun mõni teine päev sealt uuesti läbi, igal reedel peaks seal potentsiaalsete klientide konsulteerimine toimuma. Kodulehel on neil kirjas nii:

Уважаемые клиенты, Каждый понедельник в студии Bellapierre (Odra 16, Tallinn) Вас ждёт наш визажист с 15:00 - 18:00. Который поможет вам определиться с подбором косметики. Для зарегистрированных клиентов 10% скидка. О своём визите предварительно просим сообщить по телефону +3725225895.

4 comments:

Anonymous said...

that looks really good! man 64 us dollars, not for me. XD

LiisK said...

nor me :D - I'll stick to my cheap stuff.
Their listed price for mineral foundation is 37,71 Euros ~ 48-50 USD.

Roosi said...

Käisin ka hiljuti BellaPierre'i üritusel (mitte küll päris samasugusel). Tõesti suhtumine oli meeldiv ning tooted üllatavalt head- läksin sinna eelarvamusega, et mu EDM ja Silknaturalsi kraam on niikuinii hea, vaevalt, et väga BP muljet avaldab. Aga avaldas. Pressitud puuder oli hea, üllatavalt hästi kattis; meeldis mulle igal juhul rohkem, kui mu senine EDM puuder. Lauvärvide valik on väga hea; millise mineraalmeigi fänni unistus poleks k õ i k i neid toone omada? Märjalt pealekantuna jäävad toonid hästi ilusad. Aga. Selle hinna eest ei osta ma neid niikuinii, üks värv 300 eeku ja torn 700 eeku (sorry, olen veel kroonide peal) ja need olid vist veel soodushinnad. Põsepuna Desert Rose oli mulle ideaalne ja väga kena toon. Ainuke miinus selle firma juures olid pintslid: meikimiseks kasutati mingeid tükk aega kasutatud ja üsna äravaevatud pintsleid ning need ajasid mõnuga karvu- neid ma ei ostaks, ei olnud just parim reklaam neile.

Lõppkokkuvõttes igasugu YSL ja muu eksklusiivkosmeetika asemel soovitaks kindlasti Bella Pierre'i, kuid ise eelistan soodsamaid alternatiive.

Anonymous said...

by the way - bellapierre in Latvia is cheaper. Starter kit (with powders) - 45 LVL (about 65 eur).