Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Thursday, February 3

Kaubamaja (mineraal)meigipintslid

This post is about our local department store's (mineral) makeup brush selection.

Kaubamajas on päris palju erinevaid pintsleid erinevatelt kaubamärkidelt. Esindatud nii kosmeetikakompaniide pintsliseeriad kui ka pintslitootjad Duroy ja Japonesque. Ilumaailmas ei kohanud ainsatki Cailap'pi, juhhei!

Peamiselt oli mõttes stipplerid/skungid/duo-fibre pintslid ära kaardistada aga neid oli kaunis vähe - siis vaatasin üle ka kabukid ja flat-topid. Vabandan pildimaterjali vähesuse pärast, ei julgenud kaupsis fotokaga eriti vehkida - üldjuhul mõjub see poodnikele väga ärritavalt.

Stipplerid: Duroy pakub kahte, tumeda pika varrega 28.70 eur ja valge lühema varrrega 25,50 eur. Samas on Art Deco valge-pruun stippler (Brush for Illuminating Powder Finish) 219 kr ehk 14 eur. Viimasel on pikimad harjased ning pruun karv tundus naturaalne. Mida pikem karv, seda väiksem kontroll nahale määritava toote üle. Hinnad on Duroy'l siiski liiga soolased, imho.
Nii, ja see oli siis see ainuke jubedas valguses
jubedal taustal tehtud jube pilt :D

Sealsamas on ka MakeuUpStore aga kuna konsultandid mu läheduses müstiliselt kaduma kippusid, ei saanud ma seal kelleltki pintslikarbi avamise osas abi küsida - seega saan vaid öelda, et MUS pintsel tundus silma järgi sama suur kui Duroy must ning maksis 23,58 eurot.

MACi stipplerid maksavad 52.- (MAC187) ja 41,90 (188SH) eurot. Suuruselt on e.l.f. lähem pigem 187-le, vabandan eelnevalt ebaõige informatsiooni postitamise eest. 188 on ikka tõeliselt pisike.

Kabukidega on olukord helgem: neid leidub igas hinnaskaalas. Chaneli oma on naturaalkarvadest, tihe ja imepehme iludus 40,9 eurot, MACi pehme ja kvaliteetne naturaalsetest karvadest kabuki on 55 eurot, Elizabeth Arden'i sünteetiline viltune kabuki (kaasa saab ka pisikese versiooni) on 22,31 eurot. Pigem kontuurimiseks,  päikesepuudri jaoks see viimane...

Couleur Caramel'i oma on mäger, näppimiseks välja pandud eksemplar ajas karva ning polnud pehmuselt Chaneli ja MACiga võrreldav. Kusagil 22,4 eurot.

Bella Pierre kabukid olid ennist naturaalsed, nüüd sünteetilised - väga pehmed ja maksavad 31,9 eurot. (e.l.f.'i Studio seeria kabuki sarnaneb sellele kui kaks tilka vett.)

Ma ei märganud ArtDecol seekord kabukit - küll aga oli neil üks tohutu suur, pehme ja kaunis tihke puudripintsel 17,83 euroga. Tundus päris hea aseaine. Isadoral oli suur roosa kehakabuki, mida kunagi proovisin (ajab karva) ja mis ei ole just ülipehme aga siiski täitsa talutav - 20,38 eurot. Boujoursi kaks kabukit olid naturaalsetest karvadest ning mitte väga pehmed: väiksem kitsekarvadest ja hõbedase pintslivarrega oli 8,9 eurot ning suurem pronksja varrega 9,52 eurot. (need sarnanevad pehmuselt pigem e.l.f.'i tavaseeria punastele kabukidele.)

Lisamärkustena peab mainima, et Japonesque'l nägin ainsana pisikest flat-toppi (veidi flimsy, tundus, et ei hoia end hästi vormis ja võib kriipima hakata); Lancome puudripintslid on ÕUDSAD tuustid; Clinique on parem kuid Shisheido pintslid näitavad juba suurepärast kvaliteeti. 

No comments: