Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Friday, March 12

MicaBella jõudis Eestisse

Alates 15. märtsist tutvustatakse ja müüakse MicaBella mineraalkosmeetikat Viru Keskuses, Bodyshopi vastas.
Ameerikamaal on nad kurikuulsad oma üliagressiivse müügi poolest (samuti ostukeskustes oma väljapanekutega). Hind on samuti vägagi soolane. Samasugused kui Bella Pierre. Kui osta tahad, vaata ka E-bayst, seal on 2-3x odavamalt.

Kui oled mineraalkosmeetikamaailmas alles uus ja googeldades selle blogisissekande leiad, siis palun loe hoolega järgnevat: mineraalid ei toida nahka!  Samuti ei hoia nad ära üleujutusi ega pese Su pesu (mõeldud irooniana). Müügimehed kipuvad liialdama: mineraalmeik ummistab poore nagu kõik asjad mida iganes näkku määrid, mineraalmeigi erinevatele  koostisosadele (titaandioksiid, tsinkoksiid, vilk) esineb allergiat hoolimata sellest, et müügimees räägib "hüpoallergeenilisest kosmeetikatootest" ja võib räige tsüstilise akne välja lüüa.

"Aga  meie koostisosad on erilised, puhtad - mitte nagu tavaline mineraalkosmeetika..." on hülgemöla. Koostisosad on puhtal MMU-l alati samad: vilk, titaandioksiid, tsinkoksiid, raudoksiidid, ultramariinid. Osad panevad sinna ka siidipulbrit (Silk Naturals) või õlilahustuvaid vitamiine (E-vitamiin tokoferool on neist tavalisim) ja taimeekstrakte sisse (Iredale).


Mineraalmeik on HEA, sest ta ei sisalda sünteetilisi värvaineid (alumvärve) ega säilitusaineid (parabeenid) - mineraalid ei imbu läbi Su naha vereringesse ega ladestu erinevates kudedes. Heal vanal ajal kasutasid kõik mineraalmeiki - siis kui naftasaadusi veel puudritesse ei pressitud. Mineraalmeiki kandis juba Kleopatra (malahhiitpulber laugudel) ja kandsid ka keldid, kes sõjaretkedeks end sinisaviga üle võõpasid.

Mineraalmeik on HEA. Mul on palju vähem punne ja punnikesi kui tavameigi peal olles.

Mineraalmeik on HEA aga ta ei sobi kõigile. Ujub minema kui on liiga rasvane nahk, muudab naha kuivaks kui eelnevalt niisutada unustad. Hõõrdub maha, kui käsipõsakil istud. Tavaline kosmeetika.


MicaBella is sold in Estonia now. Just a rant and a warning how the salespersons (in general) tend to lie about/sugarcoat the products they sell. Although mineral makeup is good, it will never end world hunger!

14 comments:

Anonymous said...

mis on aggressivne myyk?

LiisK said...

Agressiivne müük tähendab kauba pähemäärimist, õnnetu ostja surnuks/oimetuksrääkimist. Agressiivne müük enamjaolt tähendab ka seda, et müüja luiskab oma kauba kohta - et see on kohe niiiii eriline, lausa parim, täiesti väärt oma 600x hinda võrreldes teise (tegelt samaväärse) tootega.
Ma ei talu sellist asja - müüja peab olema eelkõige objektiivne ning aus ning lähtuma kliendi vajadustest. Kui müüja peamine eesmärk pole mitte ostja vajaduste rahuldamine vaid talle kauba iga hinna eest pähemäärimine, on tegu agressiivse müügiga.

Anonymous said...

ok.. Ma ise proovisin ja ei tundund aggressiivsed olevat. professionaalid aga kull. Tegid tasuta meigi mulle ka. Tundus megahea toode olevat. Ostsin aint paar Shimmerit... Odavad olid.

Gloria / MICAbella said...

Ma olen rahvusvaheliselt diplomeeritud kosmeetik ja grimmeerija. Tean mis koostisosad toodetes on poore ummistavad ja mis mitte. PUHAS mineraalne meik EI ummista poore. Mineraal meik ei toida jah nahka, ei tea kes sellist veel v2itnud isegi on?? Mineraal meik kaitseb nahka ja ka rahustab ja tasakaalustab naha niiskustaset, kuna ei sisalda teatuid kahjulike koostisosasi. Hypoallergeeniline ta on, t2hendab siis seda et V2GA HARVADEL juhustel on allergiat.

AGGRESSIIVSET myyki me ei harrasta, seda teevad Ameerikas ja ka inglismaal ja soomes Israeli myyjad tavaliselt, kelle p6him6te on myya niipalju kui saab, kellele saab, rahahimu on neil suur.

Meie hoolitseme oma klientide eest ja pakume head teenust.

Segame klientidele sobiva tooni kohapeal, juhul kui ei leidu t2pset meie tavavalikust.

Pakume tasuta meikimist meie klientidele.

Myydavad pakendid on suured, ja ei ole vaja eraldi osta mineraal baasi, peitepuudrit ja "mineral veil'i, vaid yks toode on k6ik mis vajate jumestusp6hja tegemiseks.

Hinnad on meil soodsamad kui n2iteks micabella netilehel.
Tulge proovige ja n2ete ise, kaodata pole teil midagi kui hetk teie ajast.

LiisK said...

@ Anonymous - mul hea meel, et meil siin normaalsed müüjad. Paljuga shimmerid müügis olid?

@ Gloria - Mulle väga meeldib, et te agressiivset müüki ei harrasta. Samuti on väga tore, et te ei omista mineraaltoodetele imeomadusi kuid päris paljud müüjad seda just teevadki ja nende eest hoiatamiseks on ka see kirjatükk. Mineraalmeigi reklaamid erinevates ajakirjades on samuti täielikku jama täis.
"Mineraal meik ... ja tasakaalustab naha niiskustaset, kuna ei sisalda teatuid kahjulike koostisosasi." - see ei tundu mulle usutav. Minu kogemus ütleb, et mineraalpuuder kuivatab ja veel kaunis korralikult ning korraliku niisutava kreemita seda kanda ei saa. Mis on need kahjulikud, niiskust nahast välja imavad koostisosad, mis on välja jäetud?

Anonymous said...

Selline mulje jääb kui neid artikkleid micabella kohta lugeda, et tegu pole üldse hea tootega??? Kohapeal oli veidi teine jutt. Või siiski on hea??

LiisK said...

Kindlasti on toode hea - ta ju puhas mineraalpuuder. Ma armastan väga igasugust mineraalmeiki. Kuid nagu ma püüdsin artiklis edasi anda – mineraalpuuder on hea asi kuid ka selle võimetel on piirid (mu silma alla satub pidevalt tootereklaame, kus mineraalpuuder suudab ja teeb kõike). Tahan tuua veidike reaalsust tavapärasesse reklaamimulli. Ma ei taha, et inimesed ostaksid toote ning siis leiaksid, et see ei teegi neid asju, mida müüja lubas ja siis kuulutavad kõik vastava grupi tooted halvaks. Mu silmis on BellaPierre, Jane Iredale, MicaBella, MsChic, Dermoshop, EDM ja suvaline netipood oma toodetelt samaväärsel pulgal – mis ühele ei sobi, on teise naha jaoks jälle ideaalne. MicaBella on hea kuid ta pole unikaalne, ta pole ainuke – on ka palju teisi ning valik on suur.

Anonymous said...

Minu jaoks olid isegi head tooted aga oli jah natuke liiga agressiivne müük,tegi mulle meigi ära ja peale seda ei tahtnud mind enam eriti ära lasta ennem kui ma midagi ostan.

Lõpuks ikka kuidagi sain minema,ütlesin et mul praegu pole raha ja mingi teine kord.
Minu arust on viimasel ajal eriti hulluks läinud see toodete reklaamimine kaubanduskeskuses, ei saa tegeleda shoppamisega kuna pidevalt need reklaamijad segavad oma toodete ja pakkumistega eriti Kristiines.

Anonymous said...

Öööh, mulle ka määrib seda üks sõbranna pähe koguaeg, kes seal töötab. Aint sellest räägibki. Et oh nii hea ja maailmaparim. BS täielik! Mis ta ise on mingi 19 ja pole kunagi grimeerimist õppinudki ja võeti sinna tööle. Et teadmiseks teile, et need meikijad seal on jumala lambi eided!

Anonymous said...

Lambi eided? Ja mille poolest sina pole lambi eit????? Ilmselgelt sa ei tea sellest kosmeetikast mitte midagi ja pole seda isegi proovinud.
Ussitamine on eriti madal,räägi kaasa siis,kui asjast ise ka midagi taipad!! Päris hea sõbranna oled ju,et foorumis niimoodi taga räägid ja maha teed!! Minuga koos töötavad väga toredad tüdrukud,kellel on julgust ja kätt sellist asja proovida..!!

Niiet sellised mürgised kommentaarid kuuluvad ainult inimestele,kes 150 kroonisest jumestuskreemist kaugemale ei näe.

Anonymous said...

haha.. kle mokad kinni eit. mu sõbranna saatis mulle ise kõik need failid ebuddy kaudu, mis see müügijuht on müüjatele saatnud. nägin kõik mis seal kirjas ja mida te ütlema peate, ja kuidas teesklema. kõik see jutt.. mis pähe peate tuupima.. hah. puhas vale. sõbranna rääkis kõik micabella sitad omadused ka välja, suht jama. kle sõbrad, minge ebaysse. saate palju odavamalt selle micabella kui väga tahate. irvvv HALE, HAAAAALE! te õppige seal kliente meikima. ja mina ei kasuta mingit 150kr jumestuskreemi. kui ei tea ära räägi.

Anonymous said...

Väga pubekas oled veel?

On head toote, ise olen proovinud ja kodus olemas ka. Kuna mul on näonahaga probleeme, siis ei uskunud algul, et peaksin tooteid proovima. Aga otsustasin siiski ja tõesti pärast puudri peale kandmist on tunne nagu näonahk puhkaks. Väga mõnus igal juhul.

Anonymous said...

Ma vaatan, et sa oled mineraalkosmeetika alal päris teadlik, mina jällegi alles algaja ja vajaksin natuke abi selle teema kohal, äkki kirjutaksid mu meilile oma meili aadressi ja siis ma saadan sulle ühe kirja mis täpsustab mu küsimusi ja muresid ja äkki sa saaksid mind aidata. anettuolen@hot.ee

Anonymous said...

Eestis on jah hästi palju erinevaid inimesi, on neid kes reisivad ja on lahtised ja ei häiri julge müüa. Imelik oleks vastupidine müük, et kuule, olen talleke, tahad tule mökmök proovi.
Alguses kui see müüki tulin, ei olnud huvitatud ja ütlesin alati, et on kiire jnejnejne. Teadsin et see on kallis ja saan oma asjadega edukalt hakkama. Ei huvita, mis nad peavad või ei pea rääkima. Ükspäev tuli lihtsalt mõte et tahaks proovida, kuna esinemistega pean palju meigi all olema ja näonahk kannas mõnusalt, nii lasingi endale ilusti mineraalmeigi teha ja muidugi ostsin ka kolm toodet. Ausalt öeldes, kui selline tulemus ja nahka ei traumeerita, siis ei ole rahast küll kahju. Tavaliselt selliseks tulemuseks nagu ma mineraalmeigiga sain, pidin varem ikka mitu kihti krohvi peale määrima. Muidugi on mul probleemsem nahk, nii mulle ilmselt ideaalne lahendus. Soovitan, kes kõhkleb.