Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Wednesday, January 12

A largeish mainly brush haul from e.l.f

Most of the stuff is the same as I already have: Studio brushes (I've ended up supplying all my friends with those), but I took some blushes and the golden bronzer for them too. Rest I put up for sale our local beauty forum Buduaar.





The blushes surprised me - I did not know that blush is half the size of bronzer. I have very small hands and even in my palm the blush seemed smallish to me. Colors are good, Pink Passion is excellent for fair skinned ladies who aim for the fresh "just came in from outdoors"-look and Candid Coral is perfect for the more neutral look. I cannot imagine how darker-skinned ladies can pull Candid Coral off - it's slightly golden beige on me but on tanned skin it's only showing up as golden glow (or so I presume).
Texture of the blushes seemed rather loose and creamy to me, I could not detect chalkiness. Color pay-off is good and I hope people who got them now, are happy with them.




I did not swatch the Golden Bronzer but the overall feel I've got of it was good - I could use it as a bronzer were I a person who uses bronzers :). packaging of the Studio blushes and bronzers feels nice to the touch and looks good as well. Could also be used as a light metallic neutral eyeshadow quad.

Eye brushes from the Essential line
I also took a bundle of the cheapo eyeshadow brushes, first time for me to see the slanted Defining Eye Brush - overall impression, it looks good for this price and works. Bristles are not as soft as studio lines' but it'll do the job. Eye Crease Brush was sold out and did not make it to my parcel.

The thing to remember when shopping for the Essential line brushes - you might get lucky and get a brush that's fit to serve you for years to come but you might also get such crap you'll refuce to use anywhere near your eyes. It's like a lottery.

Studio brushes still look good and have retained their superior quality, studio kabukis are sold out yet again, they really are very popular.

face brushes from the Studio line
Studio ja Essential sarjade kvaliteedivahe on tohutu. Essentiali asju ostes on tegu loteriiga - kas joppab või mitte. Võib saada kohutava kvaliteediga asju aga samas võib vaat et meigikotis asendamatuks jubinaks osutuda. Enne ostmist tuleks e.l.f'i kodulehel reviewdega tutvuda. Essentiali üks parimaid asju on 1$ ripsmekoolutaja, aastaga pole mul ikka veel kumm läbi kulunud.

Lähemalt nendest konkreetsetest pintslitest: Essential line pintslid on naturaalsest karvast st et ülipehmed nad pole. Samas haarab naturaalne karv pulberpigmenti paremini kui Studio eyeshadow C-brushi taklonkarvad. Nood sobivad jälle paremini kreemjate lauvärvide ja pigmentide niiske pealekandmise jaoks. Minu Essentiali pintslid ajavad vähemalt alguses kohutavalt karva ning enen kasutamist peab neid tingimata pesema.

Studio pintslid on tuntud oma headuses: nahal pehmed ning üldjuhul karva ei aja. Häda on puidust pintslivartega, mis kipuvad loksuma (pestes saab pintsel vett ja vars paisub, kuivades tõmbub kokku) - siin aitab suts liimi.

Ülemisel pildil vasakpoolseim on e.l.f. Studio Complexion brush mis on sisuliselt suur õhuline puudripintsel, jumestuskreemile meiki kinnitava puudri pealekandmiseks, särapuudri õrnaks levitamiseks või kasvõi päikesepuudri/põsepuna jaoks, kui pole vaja väga täpselt peale kanda.

Keskmine pintsel on e.l.f'i Studio seeria Powder brush, mis oli e.l.f.'i Studio seeria parim toode aastal 2010. See on lameda otsaga tihe flat-top pintsel, millega saab peale kanda mineraalpuudrit ja jumestuskreemi (tugev katvus). Osad kasutavad põsesarnade kontuurimisel. Mu parim ost aastal 2010.

Parempoolseim on uusim lisandus e.l.f'i Studio sarja: stippler ehk skunk ehk duo-fiber pintsel. Suuruselt vastab MAC 188le ehk sellele väiksemale kuid on painduvam (see pole skungi puhul just parim omadus). Stipplerid on jumestuskreemi pealekandmiseks ideaalsed (õhem katvus, pintsel võtab vähem toodet sisse), tulemus jääb suurepärane - ei mingeid triipe ega ebaühtlusi, jumestuskreem tuleb sellega nahale tupsutada. See konkreetne pintsel on väikese pindalaga, terve näo ülekäimine võtab igaviku niiet soovitaksin seda pigem (kreemjate/pressitud/puuderjate) põsepunade ja highlighterite jaoks. Need on nüüd otsas... :S

Studio line face kabuki
Studio kabuki on ülipehme, sobib suurepäraselt tundliku nahaga inimeste meigikotti. Saab kasutada mineraalpuudri jaoks või ka tavalise tolmpuudri pealekandmiseks. Suurepärane ka põsepuna hajutamiseks, kui kogemata liiga palju peale kantud sai. Pintsel on väga pehme ja temaga ei saa hästi mineraalpuudrit naha sisse "buffida" nagu paljud mineraalmeigitootjad soovitavad - see pintsel on sobilikum kerge katvuse saavutamiseks. Tugeva katvuse jaoks on targem võtta Studio Powder brush (ülemisel pildil keskmine).

12 comments:

Maris said...

Mul oleks flat-topi soovi, kas oleks veel võimalik saada? Ma küll ei asu Tallinnas, aga ehk siiski..? :)

LiisK said...

Ikka saab :), saadame siis postiga. Ma broneerisin ühe Teile ära. Palun saatke meil aadressiga liisk @ hotmail. com

Anonymous said...

Kas Pink Passion on matt või sisaldab ka sädelust? Väga kaunis põsepuna tundub piltide järgi olevat ja kui ta on ka veel matt, siis ilmselt tuleb ka mul ära tellida.Mul on E.L.F.-ilt üks single põsepuna- nimi vist Mellow Mauve või midagi sarnast- sellega ma eriti rahul ei ole. Tooniga just. Ja põsepuna ja päikesepuudri duo on ka- põsepuna on OK(väidetavalt sarnane NARS Orgasmiga), aga bronzer jätab vähemalt minu näole kuidagi määrdunud mudase tooni.
Minu lemmik E.L.F. Studio sarjast on põsepunapintsel. Ma tean, et Sulle see vist eriti ei meeldinud, aga ma eelistangi väiksemat sorti näopintsleid.:)

LiisK said...

Mulle tundus täitsa matt, Fuchsia Fusion on teiste inimeste piltidel väga sädelev ja selle jätsingi seepärast tellimata.
Hea meel, et keegi armastab ka noid pintsleid, millele minu armastust ei jagu :D
Kas saaksid oma Mellow Mauve põsepunast endast ja tootest oma nahal pilti teha ning mulle saata? Ma riputaksin selle koos Su kommentaaridega siiasamasse postitusse üles :).

Anonymous said...

Tere! Ostsin Teilt paar päeva tagasi stipple brushi ja pean mainima, et ma olen ülimalt rahul sellega! Kuna talv on mu näonaha katastroofiliseks muutnud(ketendab..), siis ei ole saanud puudriga enam ilusat tulemust. Ostsin endale Sante jumestuskreemi, lootes, et see on natukene niisutavama toimega. Algselt pettusin, kuna sõrmedega oli seda võimatu peale kanda(kunagi kandsin kõik jum. kreemid sõrmedega ja probleemi ei esinenud). Kuid stipple brushi kasutades jäi tulemus tõesti ilus! Katvust jäi natukene väheks, kuid kui kandsin näole veel õrna kihi puudrit ka, siis oli piisav. Nägu jäi ilusaks siledaks ning nüüd tunnen, et nahk ei ole nii kuiv koguaeg. Pintsli väiksus mind ei häiri, saabki mõndadesse kohtadesse natuke paremini ligi:)

Suur suur aitäh!

LiisK said...

Suured tänud tagasiside eest, mul tõesti hea meel :). Kas kvaliteet on hea, st et pintslipea ei loksu miskitpidi? Üks tüdruk pidi oma powder brushi liimima, sest too hakkas kohe loksuma :S

Anonymous said...

Minu pintslil on hea kvaliteet ja ei loksu kusagilt. Üldiselt ELFiga vist ongi nii, et mõni asi on perfektses korras ja mõni logiseb. Kuid ennast nagunii loksuv vars ei häiri, selle saab tõesti kergelt kinni liimida.

Maris said...

Mina olen samuti juba mitu hommikut Teilt tellitud pintsliga meiki teinud ja ma olen väga rahul! Väga mõnus pintsel. Nii et tõesti suured tänud :) Kuigi, jah, ka minul pintslipea loksub, aga pole hullu..

Gie said...

Blushes are great. I just brought one with sparkling color.

LiisK said...

Tere Maris :), aitäh kirjutamast, mul hea meel et pintsel hea kodu leidis. Ma arvan, et kui kinni kleepida, on pintslit mõnusam kasutada.

Ma teinekordki võtan siis suurema laari kui parema pakkumise peale juhtun ja keegi parasjagu Ameerikas ning mulle edasi saata saab.

Thanks Gie, I'm glad you also found cool stuff from e.l.f :)

Anonymous said...

Tere , kirjutasin teile kirja
sooviksin tellida studio stippler brushi .

LiisK said...

Kahjuks on stipplerid otsas, powder brush'e ning complexion brushe on kumbagi vaid 1 jäänud, kabukisid samuti 1. Lisaks on üks tüdruk selle olemasoleva powder brushi veel ära broneerinud :S

Lisaks kõigele on stipplerid otsas nii USA kui UK netipoodides, tundub olema tõeline hitt. Ka kabukid on USA poes otsas.