Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Wednesday, November 10

Laiem arvamus ja mineraalmeik - pettekujutelmad

Miks ma küll imestan, lugedes artikleid nagu Kuivõrd uskuda mineraalmeigi tervislikkust? On täiesti arusaadav, et ei ajakirjanik ega ka tavakasutaja ei jaga matsu lahti, kui müügikonsultandid oma toodetele ikka veel ülivõrdes hinnanguid annavad ning imeomadusi omistavad. Vähemalt on artikli pealkiri kahtlevas toonis ja toob välja ka negatiivseid aspekte kuid kahjuks jääb poolikuks ning pole kuigi informatiivne - ajakirjanik on võtnud lõigud ning nupukese kokku miksinud.
Ma tõesti kardan, et need, kes konsultantide reklaami peale mineraalpuudri ostavad, pikemas perspektiivis tootes ka pettuvad. Seda enam, et nende pealt on kooritud päris korralik summa. Olen seda mitu korda kirjutanud, nii blogis kui ka kommentaaridena igal pool mujal: mineraalkosmeetika ei ole imeravim vistrike, vananemise ja globaalse soojenemise vastu. Mineraalmeik on üksnes puhtam alternatiiv tavakosmeetikale, mida peab samuti kasutama õppima ja mis ei pruugi igaühele sobidagi. 
Mul on väga kahju neist, kes nüüd kaubanduskeskustes liistule võetakse, sealt imetootega koju jalutavad... ja pettuvad.

About MMU and how people have extremely high expectations regarding it - according to salespeople it moisturizes, "feeds", protects and sooths the skin. Imho it's just ordinary makeup which does not harm the skin - a good thing in itself. Those high expectations will not be met and people will be disappointed. 

3 comments:

Adele said...

Peale konsultantide ülepaisutatud kiidulaulu ja naeruväärselt kõrge hinna häirib ka see, et ühel väga kiirel päeval läbi Viru Keskuse tuhisedes üritatati mind ikkagi maksku, mis maksab, "rajalt maha võtta", et oma imepärast toodet pähe määrida. Nagu mingi turuplats oli lahti! Väga agresiivne taktika, ei tekita ostusoovi kohe üldse mitte!

Sõbrannast oli kahju, kui ta teatas, et Soomes olles tehti talle proovimeik ja see sai nii ilus, et ta ostis seepeale kohe nende pakutava pea 1000-kroonise puudri. Andsin talle hiljem oma EDM'i testrite komplektist mõned temale sobivad toonid - neidki kiitis, ei olevat üldse vahet. Va see hinnavahe muidugi!

Mademoiselle C. said...

The betst thing in MMU is the absence of harsh chemicals. That's all :)

Maybe people think they'll get their coffee done in the morning with a mineral lipstick :))) ?

Karolina V. said...

Paraku on küll nii jah- ka minu meigikohvris on mineraalpuudreid ja oma kogemuse põhjal võin väita, et see sobib vaid neile inimestele, kel on korrapäraselt hoolitsetud ja niisutatud näonahk. On ka erandeid....Mingit erilist vaimustust pole.