Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Monday, April 19

Pigmentide pressimine ja saadaolevad paletid

Ma tahan osta palette ja proovida ise pressimist, et oma meigilasu vähem "plahvatusohtlikuks" muuta. Pidev topside kinni-lahti keeramine on närvesööv. Siin oleks see valik, mis eBayst ja mujalt silma jäänud (Z-palette ja tema TKB analoogi jätsin hetkel valikust välja, need on papist).

Olen otsustanud, et mind huvitavad suured, 28-kohalised paletid 26 mm pannidega (vist suurimad, mis saadaval). eBay on täis selliseid (odavaim pakkumine 4 USD tk+7USD shipping):

Kahjuks nii suuri magnetiseeritult saada pole: StarsMakeupHaven müüb magnetiseeritud 28-kohalisi palette vaid koos lauvärvidega (vt see stiilne iludus siin allpool):

(muide, neid palette seal siiski müüakse 15 USD tükk (+8 USD shipping)- lihtsalt et kodulehe värvivalik nii perversne, et helesinine "next" ei ole mu kuvaril kuigi hästi nähtav)

Väiksemaid 12-kohalisi Coastal Scentsi magnetiseeritud palette pole jälle mõtet vaadata - liiga väikesed, kõik mu rohelised, rääkimata juba kuldsetest-pruunidest ei mahuks ühte paletti äragi...

Veel on selliseid, ilma pannideta Sleek Chic palette (eBays ca 2 USD millele lisandub shipping 10USD), kuhu sisse käib 2 kihis kokku 20 panni (aga ma ei loe müüja kodulehelt välja, kas 36 mm või 26 mm läbimõõduga pannid - TKBst tellisin nimelt 26 mm panne):




Mille kasuks küll otsustada? Mulle endale tundub, et käiku lähevad need odavaimad 4-dollarilised... veidi kummiliimi ja käravad küll.

I want to get some palettes to press my eyeshadow pigments in but cannot choose. My ideal one would be a magnetized 28 piece one from StarsMakeupHaven but those are not sold as empty palettes (note actually they are sold there, 15 bucks per piece, its just that the "next" does not show up on my screen cause of being light blue - but sooo expensive!). 12 slots is not enough - I'd like to get all the colors of one color group into one palette...

Eriliselt odav variant oleks E.L.F.i custom compact: mahutab 4 värvi ning maksab dollari (tühjalt)... Väike iseenesest aga reisile minnes ning meigikotis kaasaskandmiseks täiesti piisav. Probleem on kättesaadavuses :D.

5 comments:

Anonymous said...

Starmakeuphavenist ostsin ma selle 28-se https://www.starsmakeuphaven.com/product_info.php?cPath=57&products_id=795
ja ostsin tühjad panid eraldi juurde. Kas nüüd enam ei saa?
Sil. (salasõna ei tule meelde)

LiisK said...

Ossa - ja ongi! Sealselt kodulehelt ma neid küll kohe välja otsida ei suutnud kuid Su lingilt tulevad kenasti. See on ju lausa imekena asi. Räägi, kuidas ta vastupidavus ka on? Hind on küll veidi hirmutav: 15 USD ja lisandub shipping. Palju shipping oli?
Odavaim E-bay pakkumine magnetiteta 28sele oli 4 USD ja shipping 7 USD. Panne saab TKBst lausa kordades odavamalt...

Anonymous said...

Mul ikkagi on mitte-magnetized palett, mitte seesama. Magnetita oli odavam tookord. Shipping oli võrdlemisi kallis vist, aga ma ei mäleta enam. Ma arvan, et ebayst tuleb soodsam - ma oleks ka toona ebayst ostnud kui 28-st (ükskõik millist) oleks seal siis olnud (eelmise aasta novembris). Vastupidavus on OK- eks ta selline õhemat sorti plastik ole. Ma pole teda siiani maha pillanud, aga usun, et mõned korrad põrandale loopimist peaks ta ikka vastu. Pilt minu paletist, viimane rida on veel tühi (viitsimist ei ole olnud):http://img534.imageshack.us/img534/5316/pal008.jpg

LiisK said...

Kas kleepisid oma pannid selle paleti külge või püsivad iseenesest? Või ostsid magnetid ka?

Anonymous said...

Toona pakuti panne koos kleebismagnetitega komplektis- hind oli norm.CS-i paletis on mul lauvärvid niisama- ilma kinnituseta. Ega nad väga lihtsalt ei liigu ja ära ei kuku, aga siiski vist oleks parem ja kindlam kui oleksid millegagi kinni paleti põhja küljes. Olen mõelnud mõne vana painduva külkapimagneti retsimise peale.:P Kleebitavat magnetpaberit müüakse ka Eestis, aga see on suht kallis minu teada.Lihtsalt kleepida ei tahaks- hea kui saab vahel mõnd lauvärvi paletist välja võtta ja teist jälle asemele panna vms.