Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Thursday, May 7

Ecotoolsid saada


Võtsin Mikidemaalt kaasa 2 Ecotoolsi setti, kui keegi soovib (kribi liisk at hotmail punkt com), 200ga annab ära (teenin veidi vahelt ka :P). Postiga ei saada. Kes ees see mees, paremad on nad igal juhul kui Cailap'i saast meie poodides kuid MACi vastu siiski ei saa.
:)
Eriti hea on viltune lainer. Silmapintslitega on võimalik mineraallauvärve niiskelt peale kanda - kuna pintsid on sünteetiliste karvadega, elavad nad selle ilusti üle.
Ripsmekamm/kulmuhari mulle eriti ei meeldi - seda oleks veel üks üksik ka saada kui soovi, tasuta.

Siit internetipoest saab muidu odavamalt kui ise tellida, neil on free shipping on orders over 20 USD, internationally :D.

Parandus : kui 10.12.2009 uuesti vaatama läksin, oli free int. ship juba 40ne peal.


Both sets have found new owners :).

Mõlemad pintslikomplektid on edukalt uued omanikud leidnud.

8 comments:

Anonymous said...

Mul on omal ka Ecotools pintslid - nii see sama pildil olev komplekt kui mineraalpuudri komplekt kui imepisikesed lauvärvi pintslid.

Ja kõigil neil on üks suur viga - nad on liiga väikesed (ja tegelikult ka lapikus :D)

Mulle meeldiks suur ja ümar pintsel nii puudri kui põsepuna jaoks.
EDM-i pintslid on head aga võiks VEEL suuremad olla.

Oskad ehk soovitada?
(EDM ja Ecotools on muidugi mõnusa hinnaga...)

LiisK said...

Kas Ecotoolsil on veel lauvärvipintsleid, lisaks nendele, mis siin komplektis? Mul jaoks on need siin pigem veidi suurevõitu - pean peentööks teisi kasutama (väiksed silmad).
Ma pole tõeliselt suuri puudripintsleid poes näinud, st häid selliseid - oli üks Bojoursi päikesepuudripintsel aga see ajas veel rohkem karva kui mu koer...
MACi kabuki on mõnusalt suur aga ka mõnusalt kallis...

Anonymous said...

Mul on Sigma kabuki(SS182), mis on võrdlemisi suur. Seda saab aga tellida ainult netist ning lisandub ka postikulu, lisaks veel ootamine, aga ehk on mingiks abiks. http://www.sigmamakeup.com/p02.html

LiisK said...

Selle nimi viitab veidi MACi 182-le, võibolla on kloon? Kas naturaalsed karvad nahka ei kriibi?

Anonymous said...

Minu jaoks on üsna pehme ja mõnus, kuigi võrreldes EM pintslitega on tõesti pehmust vähem, kuid kriipimist nüüd küll ei ole. Mul on ka paar Maci pintslit(mitte küll seda 182-te)- nendega on küll täiesti võrreldav ning julgen väita, et hea kvaliteediga pintsel. Sigma teebki Maci niinimetatud kloone või kuidas öelda - dupes. Youtubes on mitmeid videosid nende pintslite kohta (Enkore, Tiffany vm). Ma arvan, et alustuseks täiesti norm pintslid (et nt vaadata, kas üldse hakkad sarnase pintsliga midagi tegema ning kui leiab kasutust, siis võib ju ka kordi kallima Maci endale lubada), sest Mac on tõesti üle mõistuse kallis (nt pintsel nr 187 maksab üle 700 krooni?!?- seda raha pole see pintsel minu hinnangul küll väärt.)

LiisK said...

Kui palju Sigma maksumus kokku tuleb, koos postikuluga?

Anonymous said...

Oleneb tellimuse suurusest. Täpsem info siit.http://www.sigmamakeup.com/shipping.html
Ise tellisin suure komplekti koos pintslihoidikuga + veel ühe pintsli ning shipping tuli umbes 15-16 dollarit.

LiisK said...

Ma jalutasin kaupsist ka läbi ja silm jäi peale Elizabeth Ardeni viltusele kabukile - tundus väga mõnus suur pehme pintsel 340 eest. Mõeldud siiski rohkem põsepunadele ja päikesepuudritele.