Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Monday, February 16

EDM collective haul has arrived

Ordered Feb 2, arrived Feb 16th. Now where the hell are the two sample kits I ordered a week before this package?

The testers ordered on January 28 arrived on February 27, testers ordered on January 26 arrived March 9.

Comparing all the EDM stuff I've got:

From top to bottom, all swatches done wet, no primer used:

My own mix of Conservatorie's Caramel Light
Fair Neutral semi-matte
Fair Neutral intensive
Ivory original glow
Ivory intensive
Sandy Fair matte
Sandy Fair intensive
(Cool) Fair semi-matte
Medium Summer intensive
Light Medium original glow
Linen semi-matte
Intensive Fair concealer
Multi-Intensive concealer
Aussie Perk Me Up concealer


And second one, in slightly different light:


The girl who got the 6 items on the far right (see the first photo) sent me her swatches too:
She is fair skinned like me but has darker hair. Says all the powders are a match since they are so light. She got:



Mint concealer
Multi-Tasking original glow foundation
Linen (intensive)
Olive Fair semi-matte
Olive Fair pressed powder
Finishing Dust
Walkee Talkee blush and
TKB's Zion Views eyeshadow.

11 comments:

Anonymous said...

Tere! Mul tekkis küsimus, et kas Sa tead midagi Mineralissima nimelisest mineraalmeigisarjast? Minu treenimata huvilise pilgule tundusid nende tooted ohutud, aga vist veidi kallimad, kui muud MMU sarjad.
:)
Igatahes kiitused ja tänud blogi ees! Üritan end tasapisi kurssi viia ja kunagi ka endale üht-teist soetda, aga infot on meeletult palju.:D

S.

LiisK said...

Mul on hea meel, et mu kogemustest teistelegi tolku on. :D Infot on tõepoolest vägagi palju ja blogiga see häda, et ma ju vanu postitusi väga uuendanud pole: metoodika ja koostisosade kohta tuleks uued postid kirjutada.
Mineralissima on täiesti tavaline mineraalpuudri müüja, väike pilk nende kodulehele ütleb, et toodavad minimalistliku koostisega puudreid (vilk, TiO2, ZnO, FeO), kuhu pole midagi orgaanilist sisse segatud. Kallim tundub ta küll, asub vist Euroopas. Alati peab enne suuremate purkide hankimist testrid tellima ja proovima - allergiavõimalus pole välistatud. Mina nt ei armasta siidi - punne ei tekita kuid ajab naha kergelt sügelema, eriti kui higistan.
Alustada soovin EDMist - sealt saab testrid kõige odavamalt kätte.

maya said...

Nice haul!:)

Anonymous said...

Kusjuures läksingi juba mõni päev tagasi everyday lehele kindal otsusega tellida, aga siis selgus, et kõik mulle huvi pakkuvad pintslid on out of stock. Mul ei ole ühtegi korralikku pintslit ja ilma pintsliteta ei oleks mul mõtet tellida. Ühe pintsli juures oli märge, et tuleb müügile 18.02 vist. Igatahes ootan veel, kuigi kibelen-kibelen tellima.;D

S.

LiisK said...

Thanks maya :)
It's not all mine though - we split it in three ways.

Anonymous,

Ma ise ootan ka nende uut pintslit :D, põsepuna jaoks see long handled kabuki ikka ei sobi...

Anonymous said...

Tere!

Kuidas oled rahul EDMi presspuudritega, ise pole siiani jõudnud neid veel tellida (ootan siiani, et uued välja tuleksid aga EDM lükkab edasi koguaeg). Kui sul viitsimist võiksid presspuudritest mõned pildid ja swatchid üles panna? :)

Helen

LiisK said...

Ma võtsin endale ka vaid pulbrid. Pean presspuudriomanikelt küsima, et kuidas nende kraam jäi. Ivory olevat vist vägagi hele olnud.
Küsin omaniku käest, kas ta ehk sooviks mulle swatchid saata.

Anonymous said...

Tere! Kui see saladus pole, siis kui suur tuli selle kit'i postikulu?
Ma ise tahtsin 6-osalist kit'i tellida, aga vaatasin, et selle shipping tuleb ~10 dollarit odavam (koos sample kit'ga), kui 12-osaline kit. Kui selle suurema kit'i postikulu ilmatu suur pole, siis on vist otstarbekas hoopis see tellida?

Ise olen siiani testritega väga rahul olnud. Toonidega ei pannudki mööda - heleda naha pluss :)

LiisK said...

$19,3 oli selle suure kiti saatmine. Tegin ka arvutusi - suurem kit tuleb igal juhul odavam per item (ca 70 eeku toode). Iseasi kas nii palju kraami vajad :)
Iseenesest otsin ka kedagi, kellega liituda, sest tahaks seda uut Skunkless pintslit proovida (kuigi me kõik ju teame, et mul pole enam rohkem pintsleid vaja :D)
Hele nahk on siinkohal tõesti mõnus - mul sobivad kõik 5 heledaimat puudrit.

Anonymous said...

Okei. Tänud :)
Mul just pintsleid vaja osta. Alles alustasin mmu'ga. Eks vaatan üle mida ja kui palju vaja on ja kui ruumi üle jääb, siis annan teada ;)
Muidu ma täna vaatasin selle skunlkessi review'd youtubis ja ei pidavat suurem asi pintsel olema. Samal mõnele jälle meeldis, eks see oleneb ka sellest, kuidas ja mille jaoks kasutada. Aga üldiselt pidi "pehmem" olema kui Mac'i oma.

LiisK said...

See ple küll hea uudis... MACi oma olevat ju see kõige-kõige. Tõenäoliselt on ta mõeldud põsepunade jaoks.