Labels

Archetype (6) bath (4) bb-cream (1) beauty routine (2) before and after (5) Bella Pierre (7) blog (3) blogsale (2) blushes (9) bronzer (2) brushes (30) Coastal Scents (8) Coastal Scents vs others (4) concealer (1) crapola (5) Dermoshop (6) DIY MMU (17) Dr. Hauschka (3) Dr. Scheller (5) E.L.F. (37) Ecotools (5) Elegant Minerals (2) entering giveaway (16) EOTD Black (1) EOTD blue (10) EOTD brown (40) EOTD Gold (4) EOTD gray (10) EOTD green (23) EOTD neutral (6) EOTD Pink (12) EOTD Purple (14) eotd rainbow (8) EOTD Red (2) Erth (1) Everyday Minerals (21) eyeliner (1) famous brand clones (1) finito (2) FOTD (14) foundation (33) fragrance (4) Frankenpolish (3) hair (10) HennesMauritz (1) hydrosol (1) I.R.Selling (1) illuminating and/or setting powder (1) Ilu Sõnum Beauty World Tallinn (3) inspiration (1) Jane Iredale (2) Joik (4) Lily Lolo (1) lips (8) LisaLise Pure Natural Skin Care (2) Lucy Minerals (3) Lumene (6) MAC (2) MAD Minerals (3) makeup remover (1) Manhattan (3) mascara (3) Max Factor (1) Meow (2) MicaBella (4) mineraalmeik (14) mineraalpuuder (1) MMU containers and jars (2) moisturizer (10) Ocean Mist Cosmetics (2) Ontic (1) pale skin (15) palette (6) Philosophy (1) pigment comparison (11) pressing eyeshadows (2) primer (5) PureLuxe (1) review (15) Reviews by others (8) ricinus oil (2) sale (18) Signature Minerals (2) silk naturals (2) Simply Naturals (15) Skin Mist (1) Smashbox (2) StarsMakeupHaven (2) storage (1) sunscreen (2) swatch (73) teeth (1) The Body Shop (3) The Conservatorie (28) The Make-Up Brush Company (3) tips'n tricks (3) TKB Trading (31) TKB vs Conservatorie (7) tools (1) Weleda (1)

Friday, August 29

Simply Naturals - odavaim koht multi-use mineraalide hankimiseks

(Correction - Simply Naturals is the cheapest place to buy your multi-use minerals if you wish to buy them prepackaged and in small quantities - if you want to buy them in big quantities, please see the posts labeled conservatorie and TKB Trading)

Alustame selgitusega - mis on multi-use minerals. Need on pigmendid, mida võib kanda laugudele, põskedele, huultele (segatuna mingi rasva või huuleläikega), kasutada kehamaalinguteks või läbipaistva küünelakiga segades sobiva küünelaki valmistamiseks. Peamiselt siiski lauvärvid ning põsepunad.

SimplyNaturals on tore koht, eriti nende e-bay pood (veelgi odavam). Koos postikuluga tuleb 5ml purgikese hinnaks ca 22 eeku (kui osta korraga 7-ne komplekt (1USD=10EEK)). Kahjuks ei ole nende värvid niivõrd huvitavad kui Archetype omad kuid pigmendid on kaunis intensiivsed.
Piltide järgi on värve väga raske välja valida - nt kõik rohelised paistavad erinevates toonides hallid. Kokku on neil üle 200 erineva tooni välja pakkuda.

Tina värvikaarte pole kuigi kerge leida, toon need eraldi välja:


HOIATUS! Totsikud (5gr per volume) on ääreni täis topitud ning ettevaatamatul avamisel lendab pigment laias kaares - avada tasakesi ja soovitavalt mingi aluse kohal.




1. ostus olid:

Spice - särav, tumeoranžikas-helepruun
Smurf - sinakaslilla
Ice - sädelev helesinine
Blossom - hele hallikasvalge pulber, millel on lilla alatoon - efekt ilmneb alles puudri pealekandmisel. Jääb helelilla.
Jade - pleekinud sädelev heleroheline, ei meeldinud, sokutasin ära.
Juniper - veidi "rohelisem" sädelev heleroheline. Palju parem kui Jade.
Egypt - sinakasroheline. rohkem hallikasroheline kui sinine. Ilus tagasihoidlik värv.

2. ostus (tellitud 19 august, kohal 29. august - pakk laekus mulle postkasti (!), tavaliselt peab ise postkontorisse järele minema, postitemplil on postikuluks 3 USD, nemad kasseerisid 4,65 USD):

Blue Steel - hea igapäevavärv laineriks, türkiissädelusega tumehall.
Amethyst - tumelilla, alltoon tundub olevat tumehall, ei püsi ilma primerita peal
Jungle - purgis meenutab Egypt'it, peale kandes intensiivsema rohelisega, tumedam, ei püsi ilma primerita peal.
Sandlewood - tumepruun, kuldse sädelusega - ma eeldasin, et on veelgi "külmem" mustjaspruun; ideaalne lainer.
Twilight - nagu Egypt kuid Egyptiga võrreldes hõbedasem. Lemmik.

Siit tellimusest jäid miskipärast välja Cafe Satin ning Mulberry - kuid küll nemadki jõuavad. Müüjal on 99,99%ne hea renomee e-bays. Arvatavasti on 2 nädala pärast ka need kohal, koos vabandustega - teade sai juba saadetud.

Lisandus: saabusid ka kadunud pojad.

Mulberry - KOHUTAVALT pigmenteeritud puhas tumesinine, mul pole nii uhke pigmendisisaldusega asja veel olnud, ei taha kätelt seebigagi pestes maha tulla. Sobib suurepäraselt juba olemasolevate sinistega. Erakordselt uhke lainer.

Cafe Satin - hõbedane, mitte kuldne sädelus - sobib mulle suurepäraselt. Tuleb katsetada, ehk leiab hea kombinatsiooni mõne teise hõbedasega; heledam kui Sandlewood.

Lisandus:

Tellisin 3ndal novembril ka kolmanda satsi, potsatasid postkasti juba 10ndal. Dollar on nüüd juba peaaegu 13 peal. Tahtsin naturaalsemaid, loomulikumaid toone, mis sobiksid sinistele silmadele: kuldsed, roosad. Ja siin on tulemus:



Polished Silver - nagu nimigi ütleb, meenutab Ice'i oma konsistentsilt, samasugune vähene pigmenteeritus; ma ootasin sellelt toonilt tugevamat metalliläiget glitteri asemel
Fool's Gold - veidi määrdunud kuldne metalliktoon, sobib kanda monovärvina
Shock - osutus matiks tumeoranžiks; sellega pole vist muffigi teha, ma arvasin et ta on sädelevam ning vähem intensiivne, kirjeldati kui peach colored kuid ei näe absoluutselt selline välja nagu kodulehel olevalt pildilt tundus
Carmel - tugeva sädelusega helebeež, pigmenteeritus tugevam kui Primrose'l, hea neutraalne monovärv
Primrose-heledam roosa mis on kuldset sädelust täis topitud, väga armas värv kuid värvipigmenti tundub vähe sees olevat; sobib highlighteriks ja kergeks monovärviks, purgis kohutavalt kaunis vaadata; arvasin, et ehk läheb Mocaga kuid eksisin - üks on kuldse ja teine hoopis hõbedase läikega; ilma primerita niiskelt laule kantult on selline:

Moca - väga huvitav toon... pidi olema lillakaspruun, mulle tundub rohkem hõbeläikeline tume pruunikaspunane; toonil on potentsiaali
Heliotrope - sädelev fuksiaroosa, mida mõtlesin põsepunana kasutada - väga intensiivne toon, vajab ettevaatlikku pealekandmist; kahjuks tundub veidi liiga tume - oleks olnud vaja heledamat, erksamat intensiivset roosat, vo oleks Flamingo parem olnud kuid mulle ei meeldinud sinna lisatud sünteetiline värvaine


Lisan siia ka pildi kõikidest roosadest, lisades lõppu MAD Minerals'i Big Apple, mida põsepunana kasutan. Tõesti kahju, et Heliotrope nii tumelillaks osutus - ma nii lootsin, et ehk on erkroosa...

Pildid tehtud päevavalguses, vasakul kuivalt paremal niiskelt.

Tina on hakanud ka blogi pidama.

Monday, August 25

Kõikse olulisem - leida hea niisutaja (Moisturizers)

MMU puhul on naha eelnev niisutamine kogu asja A ja O (kui just pole tegu eriti rasvase nahaga teismelisega), kuid nahk ei tohi puudri pealekandmise ajal rasvane ega märg olla - puuder ei jaotu ühtlaselt, jääb plekkidena nahale ja selle pärastine hajutamine on kohe lausa rõõm :S. Rääkimata sellest, et pintslid muutuvad rõvedaks ja neid peab pidevalt pesema.

Peale usinat kodulehtede lugemist nagu see ülimalt creepy SkinDeep koduleht, mis loetleb kõik tootes sisalduvad ained ja annab neile hinnangu, olen ma kohe kuramuse ettevaatlik kosmeetikatoodete ostmisel.

Vaatame siis, kuivõrd kõrged punktid saab tundlikule nahale mõeldud Apotheker Schelleri rahustav päevakreem vetikate ja rohelise teega. Tuleb välja, et see andmebaas seda toodet ei tunnegi, keegi pole seda veel review'da viitsinud...

Koostisosadest on vaid Tocopherol kergelt kantserogeenne - suhteliselt ohutu kreem ja see on ju tore aga MIKS ta kurat nahka ei imendu? Glütseriin on vist süüdi. Tuleb uus niisutav kreem otsida. (too oily)



Järgmisena Weleda saialille-hoolduspiim. Andmebaasi järgi võivad need looduslikud koostisosad põhjustada allergilisi reaktsioone kuid midagi eriti jälki ei tundu sisaldavat.
Hilisem lisandus: ostsin, proovisin - ei imendu, jääb väga õline (öökremina peale kandes saab veel hommikul seda õli vatiga maha nühkida)... tuleb järgmisena testida geeljaid, mitte õli baasil tehtud niisutajaid. Lähen küsin loodustoodete poest kreemide testreid, enam põrsast kotis küll ei osta. (omg, oily)




Kuigi naftakeemia on kaka-päh, pole ma seni veel kohanud meigieemaldajat, mis võtaks ripsmetuši kiiremini ja puhtamalt maha kui Johnsoni "bad boy" beebiõli... (the best eye makeup remover)









Sõbrants soovitas Dr. Hauschkat ja kinkis testridki: roosi päevakreem ning küdoonia päevakreem. Mõlemad imenduvad ülikiiresti ja ei jäta nahale õlikihti. Roosikreem lõhnab hullutavalt hästi. Kui see otsas, proovin küdoonia oma. (excellent, quickly absorbed by the skin but fiendishly expensive)


October 22, 2008
I now have a new friend, smells (strongly) like vanilla and feels great on the skin: Joik's goat milk based luxurious body lotion. So far so good. Unfortunately their homepage is in Estonian only... :S

I'd love to promote their stuff in other forums too, I am so pleased.





February 7th, 2009

Bought another Joik product - face cleansing oil. Perfect during the winter. Contains only natural oils and comes with 2 sponges.
It is applied all over the face on the makeup, massaged gently and then rinsed off using the sponges
soaked in hot water. There is a separate product for removing eye makeup, that's a little gentler and more moisturizing.
Sometimes I use it as the morning moisturizer too - as the weather outside is something between -3 and -12 degrees I cannot possibly use the water-based goat milk moisturizer.

Thursday, August 21

Lingid erinevatele MMU-müüjatele

kuramuse palju - ja iga päev tuleb juurde...

klikka siia: Makeuptalk.com MMU-foorumis on MMU firmad kenasti koos linkidega üles pandud

Eestis müüb puhast MMU-d vaid Dermoshop (vismut vaid põsepunas ja lauvärvides, saatekulu väga kallis, toode iseenesest hea hinnaga kuid toonivalik on väga minimalistlik).

Hilisem lisandus:
Google viskas üles ka sellise koha nagu MSCHIC, soome-eestikeelne kodulehekülg. Jube kallid tooted ja jubedad saatmiskulud.

Foundationi koostis on puhas:
INCL: Kaolin, Zinc Oxide (CI 77947), Mica (CI 77091).

Viimistluspuudri koostis ei tundu olevat kuigi "puhas" st et neid koostisosi pole ma puristide retseptides küll kohanud (ainsad tuttavad siin loetelus on mica ning silica ja viimased 2, raudoksiidid):
INCI: Mica (CI 77019), Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, CI 77491, CI 77499.

Üks netipood veel tulemas: Minna's Online Store. Ma küll ei tea, kelle stuffi ta müüb, Eesti Google viskas tutvustuse välja.

Hilisem lisandus:

BellaPierre promo ajab mul kergelt sapi keema: Femme's artikkel, milles väidetakse, et BP olevat maailma esimene meigisari meestelt - milline möga. Fyrinnae (samuti kahe mehe MMU-firma) müüb mineraalkosmeetikat juba aastaid, ja 10x odavamalt ka veel.
BP väide et neil on 11 erinevat puudritooni ja seega leiab sobiva toote igale nahale - nalja teevad või?!?! Fyrinnael on 22, ja 3 erineva retseptuuriga! (kes korrutada ei oska, siis kokku teeb see 66 ja see on veel kaunis vähe). Normaalne on ca 6-10 toodet iga alatooni kohta: cool, warm, neutral, olive - ja need kekkavad oma 10 tooniga, tule jumal appi!
Seda firmat soovitan vaid neile, kellel rahaga midagi mõistlikumat peale hakata pole.
Ja neile, kes on allergilised TiO2-le, sest vastavalt artiklile on peamine valge pigment nende puudrites mica. 600 eeku ühe foundi eest - no dai bohh.

Archetype Cosmetics haul ja swatch'id

Archetype Cosmetics, järjekordne ühenaisefirma, teeb huvitavaid, sillerdavaid ja mitmetoonilisi värve. Odavad testrid kuid saatmine võtab neil terve igaviku - mul 2,5 kuud. Kodulehe kasutusmugavus on ka 0-ilähedane.

Jahisaagi kogusuurus: 43 testrit (ja nad kõik mahuvad sellesse tillukesse karpi). Ma saaks aasta otsa nüüd silmi värvida - vaid testreid kasutades. Iga tester peab vast 1-2 nädalat vastu. Mu olemasolevad silmavärvid pole pooltki nii huvitavad.

Tegin paberile ka swatchid. Kuradi tüütu on see swatchide tegemine - eriti kui testrid on kotikestes, mida peab ju erilise ettevaatlikkusega avama ja sulgema.

Head swatchid ühel juba netis on: võtab ükshaaval läbi oma roosad, rohelised, pruunid ja pruunid testrid. Suurepärane koht võrdlemiseks. Muidugi - tema kasutas oma nahka ja meigialust, mina määrisin lihtsalt paberile. (Leidsin veel ühe, kes terve posu ära swatchis: These.Precious.Things.)

Esialgse hinnangu kohaselt oleks ostmist väärt vist kõik, mõningate eranditega. Ei kujuta ette, et Yowie the Night Beast'i kunagi välja kannaksin (erkoranž), samuti ei ärata erilist omandihimu pruunid sillerdavad toonid.
Osad rohelised on eriti hästi pealekantavad ja tugevalt pigmenteeritud: Wormwood, Transylvanian Concubine, Daybreak Aeval, Corps Candle.

Eriti jäid silma Burlesque Revival: lillakashall, millest lööb läbi roosa sädelus, Silk Cyanide, läbipaistev roosa, millel türkiisisädelus ning Northern Lights, lumehall sädelus. Hämmastav, et mu testrite seas oli nii vähe siniseid...

Peab omanikule ettepaneku tegema, et ta oma toone värvigruppide kaupa grupeeriks - kole raske toonide üle otsustada.

Küsimus: kes kurat kasutab ära kõik need soojad kollakasrohelised toonid, mis mulle, blondile põhjamaalasele ei sobi??

Tellisin ka 3 foundationi-näidist: Neutral, Pink Beige ja Yellow Beige. Pink on kõige ebaloomulikum. Suveks on kõik need kolm näidist liiga heledad. Segasin ühte topsi kokku. Tekstuur on neil mõnus ja samuti pole neile vaja pealispuudrit peale panna, et värsket säravat jumet saavutada - sädelus on juba puudris sees.

Lisandus:
tegin ka swatchid (ainult niiskelt, ei viitsi topelttööd teha)

Esimesena hallid erinevate alltoonide ja sädelustega - mu lemmikud :=)

Ülemine rida: Epiphany, Northern Lights, Luna Sidhe, Salmagundi, Veil of Shadows
Alumine rida: Smoking Mirror, Gargoyle Trees, Little Grey Kitten, Burning Water, Erotic Underground



Kirjeldused, vasakult paremale (ülemine pilt on flashiga, alumine ilma):

Epiphany - tumehall, lillaka sädelusega
Northern Lights - hall tugeva türkkiissädelusega, sisaldab ka veidi rohekat pigmenti
Luna Sidhe - sinakashall, sädelus on diskreetsem kui eelmisel
kuid samuti türkiis, rohkem sinist pigmenti
Salmagundi - sinakaslilla sädelusega helehall
Veil of Shadows - ploomilillkashall roosa sädelusega
Smoking Mirror - hõbesädelusega rohe-pruunikashall
The Gargoyle Trees - alltoon tumerohekashall, hõbedase sädelusega
Little Grey Kitten - hõbesädelus, nagu Mad Minerals'i Sterling
Burning Water - teistest erinev, alltoon on punakaspruunikashall, peal rohekas hõbesädelus, sekka ka kuldset sära
Erotic Underground - tumehall, millel on ühelt poolt vaadatuna lillakasroosa ja türkiissädelus. teise nurga alt vaadates on ta nahal türkiissädelusega tumeroheline, uskumatu värv



Beežid, roosad, kuldsed jne

Ülemine rida: St. Elmo's Fire, Kitten Toes, Silk Cyanide, Child of Hounds, Xibalba
Keskmine rida: Yowie the Night Beast, Valley of the Kings, Salammbo, Queen of the Nile, Birty Blonde
All: Empty Heart

Esimene pilt on välguga. Kõik värvid on väga sädelevad.

St. Elmo's Fire - roosakaslilla, vanaroosa
Kitten Toes - barbiroosa
Silk Cyanide - türkiissädelusega roosa
Child of Hounds - sarnaneb Queen of the Nile'le, roosam
Xibalba - türkiissädelusega kuldpruun
Yowie the Night Beast - oranž
Valley of the Kings - tumekollakaskuldne
Salammbo - sädelev tumeroheline
Queen of the Nile - beežikaskuldne
Birty Blonde - ihuvärvi, roosakasbeež sädelus
Empty Heart - pruun sinise sädelusega

Lillad, sinised ja igasugused tumedad

Ülemine rida: Burlesque Revival, Glass Coffin, Sly, Witching Hour, Oil Slick
Alumine rida: Deep Sunless Sea, Corpse Candle, Ornaments of Gold, Midnight Aeval, Oceans of the Night

Ülemine pilt flashiga, alumine ilma.
Burlesque Revival - vanaroosakas lillakashall, jääb sädelev roosa
Glass Coffin - jääb tuhm(neoon?)rohekas läbipaistev toon
Sly - sädelev tumelilla
Witching Hour - sinakam lilla
Oil Slick - must, millesse on pandud kõikides värvitoonides sädelust
Deep Sunless Sea - sinkjasmust, õrna sädelusega
Corpse Candle - tume türkiisroheline
Ornaments of Gold - kuldse sädelusega must
Midnight Aeval - türkiisjas tumehall
Oceans of the Night - rohekasmust


Rohelised, rohekad jne

Ülemine rida: Fabienne, Daybreak Aeval, Cicatrix, Old Eire, Venus Fly Trap
Keskmine rida: Bela's Grave, Back to the Sea, Wormwood, Deadly Nightshade, Transylvanian Concubine
All: Green Goddess, Weeping Willow

ülemine pilt välguga
Green Goddess - nagu Simply Naturals'i Jade, soe heleroheline
Weeping Willow - hele, tuhm (neoon?)roheline
Daybreak Aeval - türkiisroheline kuldse sädelusega
Old Eire - tumedam kui Green Goddess, soe rohekas toon
Venus Fly Trap - sinepikollakasroheline
Back to the Sea - kuldroheline
Fabienne - pruun kuldse sädelusega
Wormwood - nagu Simply Naturals'i Twilight, sädelev hallikasroheline, rohkem kuldset sädelust sees
Deadly Nightshade - tumedam, rohelisem Wormwood,
Transylvanian Concubine - meenutab Simply Naturals'i Jungle't, sädelev tumeroheline
Bela's Grave - hele rohekashall, kuldse sädelusega
Cicatrix - sädelev tume leheroheline

Veel Archetype swatche: These.Precious.Things. ja Nemux


Did some calculations:

overall cost of the first haul 28,25 USD of which:

shipping 5 USD,
the 4 foundation testers (USD 2 each) 8 USD
43 testers 0,25 each: 10,75 USD

There seems to be a gap worth of 4,5 USD - I incline to think that some of my samples never arrived (that makes 18 samples missing).

Friday, August 8

MAD Minerals - mu esimene

Kodulehekülg on neil nüüd uuendatud, värvid kenasti grupeeritult : võrreldes algse kodulehe roosa õudusega on asi ikka märkimisväärselt paranenud.

Foorumirahva sõnul on multi-use pigmentide kvaliteet üle prahi, tugevalt pigmenteeritud, Fyrinnaega võrreldav. Kuna otsisin peamiselt foundationit, siis ma neile eriti tähelepanu ei pööranud ja võtsin heledaimad mineraalpuudritestrid (a 2, 25 USD). Lolli peaga võtsin ka ühe odava pintslikomplekti, mille kitsekarvadest puudripintsel on 2 kuuga täielikult hävitatud - õppetund: mitte osta naturaalkarvadest pintsleid MMU jaoks!

Silmavärvidest vaatasin nende kodulehel oleva näidise alusel ühe testriseti, mis minu silmadel eriti muljet ei jätnud.

Hinnad on neil keskmised, purgid topitakse ääreni täis. Kvaliteet hea - puudri konsistents parem kui Everyday Mineralsil.

Just Pink põsepunatester oli näkku määrides beežikas - definite no-no. Järgmises tellimuses olnud Big Apple seevastu on väga hea ereroosakaspunane (Hilisem lisandus: TKB Raspberry ümberpakendatult). Satin Glow pealispuuder on helendav valge, saab kasutada ka highlighterina. Heledaim bronzer on minu jaoks liiga tume - aga olgem ausad, ma ju ka ei suvatse päevitada. Segades mineraalpuudriga saab normaalse, suveks sobiliku kuldsema läikega tulemuse kui puuder üksi annaks.

Esimest korda neid kasutades oli tulemus ikka rabav - kui oled terve elu kandnud näos oranzikaskollast saasta, siis on ülitore lõpuks näha end ka näost sama tooni, kui su kael. Milline vastupandamatu valge kaunitar :)



Peale testrite tellimist oli MADil juunis 20% off on all orders over 20USD niiet tellisin siis nende 5 piece deluxe starter kit'i :

Vasakult paremale:
  1. heledaim peitepulber, mida saab kasutada ka foundationina, sisaldab kaoliini (10 gr per volume);
  2. mineraalpuuder, Fair (20 gr per volume, tellisin ka Fairly Light täitepakendi, suveks - 4,5 gr);
  3. põsepunaks Big Apple (5 gr per volume);
  4. finishing veil ehk siis viimistluspuuder Satin Glow (20 gr per volume);
  5. lõpetuseks päikesepuuder Baby Bronze (5 gr per volume)- kui foundationi sisse segada, siis saab suvel kasutada küll.
MAD Mineralsi omanik on Barbi - palusin tal mu tellimuses ringi vahetada concealeri ja bronzeri, et saada suurem tops peitepuudrit ja väiksem tops päikesepuudrit (standardtellimuses on ette nähtud 5 gr peitepulbrit ja 10 gr päikesepuudrit) - loomulikult tuldi mu palvele vastu :).

MAD on MMU maailma terminoloogias "purist" kasutab minimaalselt koostisosi: mica (vilk e vilgukivi) CI 77019, ZnO CI 77947, TiO2 CI 77891, FeO CI 77492, CI 77491, ultramariinsinine CI 77007, kaoliin (vismutit ei sisalda)

siin ka link ühele blogile, kus MADi silmavärvidest head swatchid tehtud.

Friday, August 1

Eesti meigimaailm ja Lumivalgukese dilemma

Tundub uskumatu, kuid Eesti kosmeetikahulgimüüjad ei too maale heledaid jumestuskreeme. Isegi "Lumene - põhjamaisele naisele" riiulid on heledast jumestuskreemist lagedad, osta saaks vaid heledat kivipuudrit. MACi heledaim oli kollane ja MakeUpStore Milk samamoodi... Ainult et veidi tobe on ringi käia kollase näoga kui kael ja dekoltee valged... aristokraatlikult piimvalged.

Suvel ehk MAC ja MUS heledaimad töötaksid, siis aitab looduslikult kõrgem kiirgusfoon nahka beežikamaks saada kuid - kauaks meil seda suve? 9 kuud aastas on tüüpilise põhjamaalase nägu siiski hele.

Terve kaupsi ilumaailm sai lõpuks läbi trambitud ja parimaks variandiks osutus hirmkallis helendav valge (vist Shisheido) aluskreem koos roosaka alatooniga ArtDeco (ka mitte just kõige odavama) heledaima jumestuskreemiga - kogu nali kokku nii 1400 eeku.

Kust kohast vaesemad valgenahalised kohalikud oma meiki ostavad?? Ja kust saavad oma heledad jumestustooted need tänavapildis figureerivad emod ja gootid? Vastus: tõenäoliselt internetist. Vähemalt mina leidsin netist suuuuure valiku heledanahalistele mõeldud tooteid - ja olgu palavalt õnnistatud odav dollar.

Niiet (krediitkaardiga) Lumivalgukestel siiski on valikut: saavad netist ka tellida.


PS! Soovitan neil, kel Partnerkaart, minna kaupsi meigikonsultantide tasuta meigikonsultatsioonile. Saab asjatundlikku nõu ilma ostusurveta.

Hilisem lisandus:

Here's a photo of me wearing EDM's Sandy Fair in matte
(no blush used, just foundie)

I adore white skin...
just wish the auntie that comes to (make her monthly) visit would leave the accompanying pimples at home...

also wish that stores would start carrying stuff for the fair-skinned maidens as well.


If I was made to choose my beauty icon, it would probably be Cate Blanchett - I have the same (eye, hair, skin) colors and she seems to have the same thin, crappy textured light hair I do.
Hell, even shared the same hairdo in 2007 :D.